Koncerter

GlavindGinnerup tilbyder forskellige koncertformer

Læs på denne side om vores forskelige tilbud

 

Så syng da, Danmark, lad hjertet tale: 

Vores danske sangskat rummer alt det, hjertet er fuld af:
vores drømme, vore forfædres drømme, vores længsler og håb, vores tvivl og vores uudsigelige og sprudlende glæde over årstidernes vekslen, den rige danske natur og dette lille skønne smørhul midt i verden.

GlavindGinnerup guider publikum igennem en eftermiddag/aften med fokus på den danske sang, afpasset efter årstiden eller med udgangspunkt i et tema, som for eksempel naturen, kærlighed, sorg eller fædrelandet.
Sange af bl.a. komponisterne Carl Nielsen, Oluf Ring, Peter Heise, P. E. Lange-Müller, Poul Schierbeck og C. E. F. Weyse. introduceres undervejs

Der skal også synges et par fællessange.

Varighed: ca. 1 time med mulighed for kaffepause undervejs

Pris: 5.000 kr. + transport

 

Rundt om Carl Nielsen:

Sprudlende, underfundig, poetisk, humoristisk, alvorlig og myreflittig er bare få ord, der kendetegner vores store danske komponist Carl Nielsen.

GlavindGinnerup leverer en veloplag koncert i jeres kirke, sognehus eller koncertsal, udelukkende med musik af den alsidige Carl Nielsen.
Med afsæt i musikeren og mennesket Carl Nielsen, opfører GlavindGinnerup en lang række af komponistens såvel kendte som mindre kendte værker.
Der venter publikum en eftermiddag/aften med de elskede, folkelige sange. Der vil være uddrag af operamusikken, solo-klavermusikken og også fællessange. Musikken introduceres undervejs med kommentarer og causerier, der også skal belyse, hvem denne Carl fra Odense var.

Pris for en times koncert: 6.600,- + transport.

 

Kvindeliv og kærlighed:

1.
Programmet afspejler kvindelivet i alle dets afskygninger: De purunge pubertære følelser, den stormende uforløste forelskelse, den store, lykkelige og altfortærende kærlighed, en moders ubetingede kærlighed til sit barn og den desillusionerede kvinde, der ser tilbage på et levet liv. Alt sammen følelser som vi alle, mænd såvel som kvinder, kan genkende. Med stilfærdige erklæringer, sødladne hyldester og fyrige arier, får de uafvendelige episoder, spontane reaktioner og planlagte konspirationer plads. I sandhed: Et levet liv er ikke for småbørn. Musik af bl.a. Händel, Mozart, Carl Nielsen og Gershwin

Varighed: 1 time

Pris: 6.500 kr. + transport

2.
Mange store komponister har skrevet cykler – dvs. komponeret en samling sange med den samme hovedperson – man kan næsten kalde det datidens musical. Cyklerne sættes i historisk sammenhæng. Eksempler: Robert Schumans ”Frauen Liebe und Leben”, Peter Heise: ”Dyvekes sange” og Edvard Grieg: ”Haugtussa”

Varighed: 1 time

Pris: 6.500 kr. + transport

 

Musik fra fem århundreder:

GlavindGinnerup præsenterer jer for musik fra 5 århundreder. Værkerne introduceres og sættes i en musikhistorisk sammenhæng og publikum medvirker i fællessange fra hvert århundrede.

Varighed: 1½ time incl. pause

Pris: 6.500